Termeni si conditii

Termeni

Prin accesarea acestei platforme, sunteti de acord cu  Termenii și condițiile de utilizare, sunteți responsabil pentru conformitatea cu orice legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă sunt interzise utilizarea sau accesarea acestei platforme. Materialele continute in acest site sunt protejate prin dreptul mărcilor drepturilor de autor și se aplică.

Disclaimer

Materialele de pe site-ul web PotLucra sunt furnizate „ca atare”. Mai mult, PotLucra nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la exactitatea, rezultatele probabile, sau fiabilitatea de utilizare a actiunilor de pe platforma web.

Limitari

In nici un caz PotLucra nu va fi raspunzator pentru orice daune care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza platforma, chiar dacă PotLucra sau un reprezentant autorizat PotLucra a fost notificat oral sau în scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

Revizuiri

PotLucra poate face schimbari in materialele continute pe site-ul său, în orice moment, fără notificare. PotLucra nu face orice angajament de a actualiza materialele.

Link-uri

PotLucra nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabil pentru continutul acestor site-uri. Includerea oricărei legături nu implică aprobarea de către PotLucra a site-ului. Utilizarea unui astfel de site web legat este pe riscul propriu al utilizatorului.

Modificări Termeni si conditii

PotLucra poate revizui acești termeni de utilizare pentru site-ul său, în orice moment, fără notificare. Prin utilizarea acestei platforme sunteti de acord cu acest lucru.

Politica de confidentialitate

Intimitatea ta este foarte importanta pentru noi. În consecință, ne-am dezvoltat această politică pentru ca să înțelegeți cum vom colecta si folosi  informații cu caracter personal. Următoarele descriu politica noastră de confidențialitate.

  • Înainte sau la momentul de colectare a informațiilor personale, vom identifica scopul pentru care informațiile sunt colectate.
  • Vom colecta și vom folosi  informații cu caracter personal numai cu obiectivul de a satisface scopurile  specificat de noi.
  • Vom păstra doar informații cu caracter personal, atâta timp cât este necesar pentru realizarea acestor scopuri.
  • Vom colecta informații personale prin mijloace legale și corecte și, după caz​​, cu cunoștințe sau acordul persoanei în cauză.
  • Datele cu caracter personal trebuie să fie relevante pentru scopurile pentru care urmează să fie utilizate, și, în măsura în care este necesar. În acest scop, ar trebui să fie corecte, complete si reale.
  • Vom proteja informațiile personale de garanții de securitate rezonabile împotriva pierderii sau furtului, precum și accesul neautorizat, divulgarea, copierea, utilizarea sau modificarea acestora.
  • Vom pune la dispoziția clienților informații despre politicile și practicile noastre cu privire la gestionarea informațiilor personale.

Ne-am angajat să demaram acest proiect  în conformitate cu aceste principii, în scopul de a asigura confidențialitatea informațiilor cu caracter personal.

Potlucra.eu

Scopul nostru este sa ajutam persoanele cu dizabilitati sa-si gaseasca locul de munca potrivit si sa facilitam procesul de recrutare pentru companiile interesate de acest proiect.

Fondator : Radu Stefan
Contact : contact@potlucra.eu

Termeni si conditii

Contact