Cum te pregătești pentru interviul de angajare

mm

Ai primit telefonul mult așteptat care te programează la un interviu? Chiar dacă ai doar o zi să te pregătești pentru acea discuție față în față, nu-ți face griji, urmează câțiva pași simpli ce te vor face să strălucești în timpul interviului:

  1. Caută cât mai multe informații despre compania la care ai trimis CV-ul. Fiind bine informat în legătură cu domeniul de activitate al firmei, demonstrezi că ești pregătit pentru acesta întâlnire și pentru acest post.
  2. Analizează bine responsabilitățile postului pentru care ai aplicat și subliniază lucrurile cu care te-ai întâlnit la locurile de muncă anterioare, iar pentru activitățile pe care nu le-ai întreprins până acum, scoate în evidență calități personale care te ajută să duci la bun sfârșit acele îndatoriri.
  3. Pregătește-te să vorbești deschis despre dizabilitatea ta, despre felul în care aceasta nu te împiedica să îți faci datoria, precum și despre condițiile de care ai nevoie la noul loc de muncă.
  4. Pregătește-te să povestești întâmplări de la locurile de muncă anterioare, care îți pun în valoare abilitățile personale și profesionale. Te încurajez să dai detalii despre cum ai făcut față unor situații critice sau unor probleme pe care le-ai întâlnit la locul de muncă.
  5. Pregătește-ți o ținută simplă, curată și ordonată. Evită să te îmbraci cu haine în culori stridente, tu vei fi cel/cea care va străluci în timpul interviului și nu îmbrăcămintea ta.
  6. Asigură-te că vei ajunge la interviu cu 10 minute mai devreme, așa vei demonstra că ești o persoană punctuală. Ia cu tine un pix și un carnețel pentru a-ți nota lucrurile pe care le consideri importante în timpul interviului.

Fără emoții! E o discuție în care vei vorbi frumos și sincer despre tine!

Spune-ne parerea ta.

Potlucra.eu

Scopul nostru este sa ajutam persoanele cu dizabilitati sa-si gaseasca locul de munca potrivit si sa facilitam procesul de recrutare pentru companiile interesate de acest proiect.

Fondator : Radu Stefan
Contact : contact@potlucra.eu

Termeni si conditii

Contact