ROCLEAN SERVICII CURATENIE SRL 102 views

Aceasta companie nu are anunturi active.

ROCLEAN SERVICII CURATENIE SRL

Peste 10 ani de experienta in domeniul serviciilor de curatenie in Constanta, prin ROCLEAN SERVICII CURATENIE SRL
Specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme - cladiri birouri, magazine, hoteluri, banci, institutii de stat, show-rooms, scoli si gradinite private, cluburi restaurante, baruri si locuinte private - case, vile, apartamente, garsoniere; precum si curatenie dupa constructor pentru orice tip de cladiri nou construite sau renovate.
Noi asiguram neconditionat, prin contract, calitatea si promptitudinea serviciilor de curatenie, iar solutiile de rezolvare a problemelor vor fi optime, fiind incredintate unor specialisti. Angajatii sunt instruiti si familiarizati cu cele mai noi procedee, metodologii, solutii si echipamente din domeniul curateniei. Personalul este angajat cu carte de munca, stabil, fiind atent selectionat, avand control medical si cazier curat. Solutiile ecologice si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate in Uniunea Europeana, respecta normele acestora, si tindem ca prin implicarea noastra, prin metode adecvate, sa oferim servicii de curatenie la standarde europene
Informatii
  • Adresa Constanta
Conecteaza-te cu noi

Potlucra.eu

Scopul nostru este sa ajutam persoanele cu dizabilitati sa-si gaseasca locul de munca potrivit si sa facilitam procesul de recrutare pentru companiile interesate de acest proiect.

Fondator : Radu Stefan
Contact : contact@potlucra.eu

Termeni si conditii

Contact