DECATHLON 642 views

Aceasta companie nu are anunturi active.

DECATHLON

Decathlon - brand-ul care își propune să facă sportul accesibil tuturor, prin produse inovatoare și experiențe sportive unice.
 
La nivel internațional, suntem peste 70 000 de colaboratori Decathlon care lucrează zilnic pentru a atinge un scop comun: să facem accesibile plăcerile și avantajele sportului unui număr cât mai mare de persoane. În toate țările în care avem filiale, împărtășim o cultură a companiei puternică și unică, consolidată pe cele două valori care ne reprezintă: vitalitate și responsabilitate.
 
La Decathlon, inovația este în centrul tuturor activităților: de la cercetarea de piață până la conceperea produselor, design, producție și logistică. Echipele celor 20 de mărci pasiune Decathlon își folosesc toată energia pentru a concepe produse tehnice, simple și cu un design atractiv, la cele mai mici prețuri.
 
Produsele noastre sunt destinate tuturor sportivilor, de la începători la profesioniști, și sunt disponibile exclusiv în magazinele Decathlon.
Informatii
  • Adresa Bucuresti
Conecteaza-te cu noi

Potlucra.eu

Scopul nostru este sa ajutam persoanele cu dizabilitati sa-si gaseasca locul de munca potrivit si sa facilitam procesul de recrutare pentru companiile interesate de acest proiect.

Fondator : Radu Stefan
Contact : contact@potlucra.eu

Termeni si conditii

Contact